Termeni si Conditii Generale de Utilizare

 

Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul https://www.cofetariaandreea.ro/, implica acceptarea termenilor și condițiilor ce vor fi detaliate în paragrafele următoare. motiv pentru care vă rugăm să le citiți cu atenție.

 

Date de identificare

 

S.C Andreea ATH Grup s.r.l. societate inregistrata la Registrul Comerţului Bucuresti, cu Nr. J40/14440/2003,cu sediul in România ,Bucuresti, sector3, bd. Theodor Pallady nr. 27, bl. G3 bis, parter; înmatriculată la cod fiscal RO15852507 titular al contului  numărul Cont IBAN RO40BRDE441SV03531584410 deschis la Banca BRD-suc. Policolor, reprezentată legal de catre domnul/doamna NITA IOANA – Administrator, in calitate de BENEFICIAR.

 

Definiții

 

Client: reprezintă persoana fizica sau juridica, care vizitează www.cofetariaandreea.ro, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat Condițiile de Utilizare ale prezentului Site, îndeplinind toate condițiile  procesului de înregistrare, finalizând o Comandă.

Comanda: reprezintă un document electronic, generat că urmare a accesării Site-ului de către Client, ce intervine că formă de comunicare între Societate și Client;

Contract: Contractul dintre Societate și Client se naște în momentul confirmării comenzii de către Societate, acesta fiind de acord să livreze Clientului produsele comandate de către acesta, iar Clientul este de acord să efectueze plata acestora.

 

Condiții de utilizare

 

Clienții magazinului electronic sunt rugați să citească cu atenție termenii și condițiile de utilizare expuse mai jos. Prezentul “Termeni și condiții” sunt prevederi minimale aplicabile, utilizarea Site-ului supunându-se de drept prevederilor generale ale legislației în vigoare.

Termenii și condițiile de utilizare pot fi modificate oricând, fară preaviz, prin actualizarea prezentului Site, aceste modificări devenind obligatorii cu efect imediat pentru toți Clienții.

Prin accesarea Site-ului Utilizatorii/Clienții consimt să respecte termenii și condițiile prezentate în continuare precum și legislația aplicabilă.

Produsele de cofetărie sunt preparate respectând toate condițiile igienico-sanitare impuse de lege.

Toate preturile sunt cu Tva inclus conform legislației în vigoare.

 

Modalități de efectuare a comenzilor

 

Produsele afișate pe www.cofetariaandreea.ro se pot comanda doar telefonic, prin e-mail sau prin prezentarea direct la cofetărie.

 

Obligațiile utilizatorilor

 

Accesul la conținutul online al site-ului www.cofetariaandreea.ro/ este liber.

Pentru opțiunea “Contactează-ne”, utilizatorului i se vor cere datele personale. Formularele vor conține informațiile de contact ale utilizatorului (numele, prenume, adresa de e-mail, telefon).

În utilizarea serviciilor site-ului, sunteți obligați să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, așa cum sunt acestea specificate în respectivele secțiuni.

www.cofetariaandreea.ro își rezerva dreptul de a modifica și actualiza aceste condiții în orice moment. Modificările devin efective de la momentul publicării lor pe site.

 

Alergeni

 

Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI A CONSILIULUI, preparatele pot conține următorii alergeni: cereale care conțin gluten (adică grau, secara, orz, ovăz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) și produse derivate, crustacee și produse derivate, oua și produse derivate, peste și produse derivate, arahide și produse derivate, soia și produse derivate, lapte și produse derivate (inclusiv lactoza), fructe cu coaja, adică migdale (Amygdalus communis L.), alune de pădure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), anacarde (Anacardium occidentale) nuci Pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia și nuci de Queensland (Macadamia ternifolia) și produse derivate, țelină și produse derivate, mustar și produse derivate, semințe de susan și produse derivate, dioxid de sulf și sulfiți în concentrații de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru, lupin și produse derivate. Pentru o informare completa vă rugam să ne contactati pe cofetariaandreea@yahoo.com.

 

Dispoziții finale

 

Orice altă problema cauzata de produsele și serviciile prezentate www.cofetariaandreea.ro/ și care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecata române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părți. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare a site-ului www.cofetariaandreea.ro, clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.